Quajonges

muziek & ander vermaak...


Contact

Zaterdag 18 mei 2017: in Kapel Vorstenbosch te Vorstenbosch, gelegen tussen Uden en Veghel, zie http://www.kloosterkapelvorstenbosch.nl Als je zin hebt ben je van harte welkom!

We beginnen om 20.00 uur, vanaf 19.30 uur entrée. Einde zo tussen kwart voor 10 en kwart over 10.

Waar: Kapel Vorstenbosch, Kerkstraat 8, 5476 KC Vorstenbosch

Kosten: 5 euro.

We gaan rustige, mooie mantra’s zingen, afgewisseld met wat meer swingende mantra’s (met begeleiding van zang, percussie en gitaar). De nadruk zal vooral liggen op het naar binnen gaan en verstillen: door de herhaling in het zingen stop je bijna als vanzelf met denken en kom je op een rustige, vredige en stille plek in jezelf. Verder geeft het veel vreugde en verbondenheid, zo leert de ervaring. Halverwege de avond, vlak voor de pauze, doen we ook een kleine percussieworkshop.

Aanmelden: niet verplicht, maar het is fijn als je van tevoren even laat weten of je komt, dan weten we op hoeveel mensen we ongeveer kunnen rekenen.

Via e-mail: HvnOpenbaar@onsnet.nu
Of via onze website: Contact

Op de website vind je ook altijd de meest actuele informatie.

Bereikbaarheid: als je met de auto komt, er is in de buurt van de kapel genoeg parkeerruimte. Met het OV: buslijn 251 van Uden naar Rosmalen, halte Kerkstraat, alleen geschikt voor de heenreis, maar je kan altijd wel met iemand mee terug rijden naar een station.

 

De laatste zaterdag van de maand (in principe) zingen we eenvoudige swingende mantra's (met begeleiding van zang, gitaar en percussie) waarbij stilzitten moeilijk zal zijn, dus dansen mag! Afgewisseld met rustige mooie mantra's en ergens halverwege de avond een kleine percussieworkshop. Door de herhaling in het zingen kom je heel erg in het nu en uit je denken en het geeft veel vreugde en verbondenheid.