Quajonges

muziek & ander vermaak...


Een middag of avond rond het vuur

Quajonges verzorgt middagen of avonden voor rond het kampvuur (als het buiten lekker warm is), of voor rond het haardvuur of kaarslicht (als het wat kouder is). Tijdens de middag of avond rond het vuur worden er verhalen verteld, wordt er muziek gemaakt en kan er verder van alles aan bod komen: het staat de aanwezigen vrij om zelf ook iets te doen als ze dat willen.

Wij, Quajonges, nemen in ieder geval gitaar en slaginstrumenten mee om muziek te maken waarop (mee)gezongen kan worden (songteksten worden tijdens de avond of middag uitgedeeld), en er wordt een kleine percussieworkshop samen muziek maken gedaan. Verder nemen wij dus zelf ook wat verhalen, kleine anekdotes, wijsheden enz. mee die tijdens de avond verteld worden.

Het is een heel ongedwongen avond, dus de deelnemers hoeven niets, alleen het aanwezig zijn bij het kampvuur is ook voldoende en kan heel ontspannend werken.
Maar als je zin hebt, kun je je helemaal uitleven met (mee)zingen en zelf ook wat muziek maken of wat je maar in te brengen hebt.